O nama

Kompanija "Kamini Pekić" D.O.O. Bar​

Vam nudi izradu tradicionalnih i modernih kamina, roštilja i pizza peći. Kamin je centralni dio svake kuće i bez kamina, nema ni topline vašeg doma. Ponudićemo inovativna rješenja za vaš dom, uz garanciju besprekornog funkcionisanja kamina pod svim vremenskim uslovima. Ova tradicija prenosi se u našoj porodici, već treću generaciju za redom, a ono što nas izdvaja od konkurencije, jeste unikatna ručna izrada svakog modela kamina, roštilja i pizza peći.

Sa ponosom možemo reći da je utemeljivač „Kamina Pekić“ Kolja Pekić, velemajstor i umjetnik, koji je iza sebe ostavio veliki broj kamina, roštilja i pizza peći koji i danas, nakon 40 godina rada, besprekorno funkcionišu.

"KVALITET I GARANCIJA, BEZ REKLAMACIJA".

Najčešća pitanja

Lista najčešćih pitanja koje klijente zanima prije naručivanja izrade kamina.

Naša ložista se prave od vatrootporne samotne opeke. Međutim, ložišta mogu biti i gusana u zavisnosti da li želite kamin sa otvorenim ložištem (otvorenom vatrom) ili kamin sa gusanim ložištem i vatrostalnim staklom (ložište sa staklenim vratima).

Ono što izdvaja Kamine Pekić D.O.O. od konkurencije u davanju garancije, jeste da garancija traje dok postojimo (doživotna garancija).

Nakon izlaska na lice mjesta (na gradilištu) i postizanja dogovora oko izgradnje kamina novac se uplaćuje na naš žiro račun.